Monday, July 6, 2009

remember the time

time aku tau michael jackson pergi tak kembali aku tak rasa ape2 pon
lagi2 bila media asik cerita yang negative je pasal dia dulu.molestation

ramai yang rasa kehilangan la apa la..

tapi sekarang bila lagu dia asik kuar kat radio n tv aku rasa sebak lak
rindu lak kat dia

dia memang one in a million la.








eh tak.kalau one in a million sama macam tomok n suki je







dia memang one in a zillion la






tak tak









dia memang irreplaceable.


yah.thats the word!


bodo gak la perasaan rindu kat artis sebenarnya.ish

sudah.aku nak download lagu2 dia sekarang.



p/s:dedicate you are not alone

8 comments:

wanwanwan said...

memang tak gune pon nak meratapi pemergian MJ ari2 kat radio la tv la,,bukan Mj tu kenal ko pon haha,,

dah2,,al-Fatihah,,

ain si penggemar belacan said...

wan.
eh MJ kenal la aku.
aku yang tolong jadikan dia superstar.
tak sangka kan?
aku pon..

~tim~ said...

baru nk sedey??huhuhu...
ak br sedar yg i grew up with his songs!!poyo x ayat..hahaha
molestation tu tipu la ak rse...
western kn mmg cmtu..
kalu dorg tgk koreans mst dorg kate gay..huhuhu...
emo ni~~~haha..

ain si penggemar belacan said...

tim.
haha haah baru feel..
poyo2 haha.
tp mmg pon.dulu aku igt tym darjah 2 kat skolah kitorg ada wat performance black or white

saydino said...

siot
kenapa aku pon terbuat post pasal dia?????
kau patot dgr lagu nasyid dia
kalah rabbani

ain si penggemar belacan said...

saydino.
yeh?lagu apa?dgr sikit

~tim~ said...

wei2..sbnrnye lgu nasyid tu bukan die nyanyi..
name org yg nyanyi tu zain bikha..
sume org still confused MJ tu muslim ke x..
tpkan ank2 die comel r~~~huhuhu

ain si penggemar belacan said...

tim.
tulah aku tgk rmi ckp bukan dia yg nyanyi.cne leh tertuka org nih..
aku pon cm konfius dia Islam ke x..God knows better