Sunday, August 16, 2009

balong's engagement

personally aku memang tak sangka gak ar balong dah tunang..
minggu lepas, 08/08/09.
banyak term2 yang aku baru tau..
2 je sbenarnya..
tapi banyak la tu.lebih dpd satu apa..
contohnya tempoh tunang setahun hidup means tempoh setahun tu boleh diawalkan.tapi kalau setahun mati means kena ikut time tu gak.takleh awal or lambatkan.kalau tak,tak tau la apa jadi..
lagi satu,contoh wang hantaran 5000 berdiri.means 5k tu tak masuk duit kasut,baju dll.cmtula lebey kurang..
kitorang gerak from rumah kat shah alam.memang rumah menjalara lagi dekat.nak jalan kaki pon boleh.tapi dekat sangat mana feel..lagipon ramai orang kot.takkan semua nak bersempit kat rumah menjalara tu
ok layan gamba..



sesi dalam perjalanan


sesi berpantun bermula


sesi hantaran bertegur sapa


sesi penyarungan cincin


sesi tumbuk menumbuk


sesi posing mosing


sesi bergambar bersama mak belah pompuan


sesi candid


sesi bersama pengantin old skool


sesi bersama adik beradik


sesi pulang aku chop nak bawak cupcake dulu



wishing them kekal ke akhir hayat~






ps:credit to mamal for d pixs..pasni leh la wat keja sambilan




9 comments:

yoyoe said...

congrats ain!
bile nk dpt kakak ipar?

diana said...

ain..best nyer tgk gmbr abg ko tunang..heheh...

sChuMee said...

ain,kalo aku xda nye sthun hidup or mati
haha
ckp je nk kawin bla,trus on tau....

farrah said...

uik2.. balong abg ko rupenye.. cun r tunang die..

sha2samin said...

whuaaaa, balong dah tunang!!! isskkk ;p

hahaha, bile balong kawen ain?

ain si penggemar belacan said...

yoyoe-
thanx!Insyaallah sethn stgh kot..

diana-
ni nani ke?
aku tau..mesti kau rasa tak sabar kan?
cepatla jd yg 1st dlm batch weh.haha

sumi-
ko memang..x sabar je..

farrah-
tengokla bakal adik ipar..
(heh tetiba)

k.sha2-
haah dia dah tng dah..
ikut perjanjian,tempoh tunang sthn stgh..so within tu la..

~tim~ said...

wah2..tgk gamba cm majlis kawen da~~kuning lagi~~haha..

farrah said...

ko mmg ain

ain si penggemar belacan said...

tim-
tak2.bukan majlis kawen lagi..
jgn risau,kawen aku ajak punya..