Monday, May 9, 2011

maroon yg ke 5!

heya! im back! thanx to mamal yang suruh aku berblogging semula.siap tag aku supaya aku ada tugasan untuk dibuat.i'll come with that later.but before that aku nak habaq kat readers (kalau ada lagi) yang aku telah pergi ke konsert for the first time (lame ke?) last 29th april.konsert maroon 5 yaww!heh aku tau diorang ni band yang dah agak lapuk.yela dah lama kan.zaman tok kaduk dulu yela glamer.sekarang orang nak layan lagu justin bieber je (apa yang best sangat aku pon tak paham).dia datang dekat2 pulak tu dengan maroon 5.memang tenggelam la maroon 5 sebab media asik kecoh pasal bieber je.

sebenarnya time 1st year dulu pernah cakap kat anum,kalau maroon 5 datang malaysia aku nak pergi.sebab time tu diorang datang singapore je.malaysia dah selangkah ni diorang taknak datang pulak.kecewa den.sekali tahun ni,betul2 lepas present FYP diorang datang.just the right time lah.ni 1st time diorang datang malaysia.kalau datang time 4 tahun dulu sure still panass diorang ni.tapi takpe sekarang ni pon panas lagi apa.lebih2 lagi adam levine..owh*melting*




 nasib dapat tempat dekat la jugak.itupon berdiri selama 2 jam



adam menggoreng

macho x macho?

 tak sepenuh konsert justin bieber



 babai!do come again!

happy faces :)

kalau nak beli apa2 merchandise better beli lepas habis konsert ye.dapat murah n tawar-menawar lagi.*pengajaran utk 1st timer mcm kitorang nih*


aku perasan si adam livine ni suka benar membengkok kan kaki dia time nyanyi.amek feel ke.macam misha omar terkangkang2.lepas tu suka buat gaya lembik2.gay ke adam ni.cey sesuka je nak buat assumption.








yang lawaknya time on the way nak pergi bukit jalil kitorang ikut jalan mana ntah konon nak potong jam.sekali sesat.last2 pergi tanya jalan dekat balai polis n diorang escort kitorang pergi bukit jalil.hoho.siap tahan kereta bagi kereta bmw aku ni pass dulu.rasa macam vvip plak.kehkehkeh



5 comments:

oJAh said...

ain..welcome back!!haha..
weh jelesnye ko g marron5..aku smpai skrg lyn lgu dorang lg..huuu

ain si penggemar belacan said...

haha thanx.lagu diorang memang all time fav kan.alah jgn la jeles.kan kau dah pergi suju.huhu

oJAh said...

ble lak aku g suju?aku x g la..2 tim je..heee

~tim~ said...

mcm disebut2 nama aku..huahaha..apeni ckp adam gay..hahaha..die amek feel la..ojah,rugi kau tak g maroon 5..harga tix suju aku beli da bole dok depan stage.huhu

ain si penggemar belacan said...

ojah-kan kau ada pergi 2 years back..
tim-tau2 je kan nama kau diseru.huhu