Saturday, March 21, 2009

minit-minit terakhir

camne nak elakkan buat keja last minit?
aku penatla asik buat keja last minit je..
keja sebulan lebih sir bagi tapi aku baru start buat pukul 4.30 pagi before nak hantar esoknya..
nak tidur pon kena pikir 7,8 kali..

last minit aku tidak terhad masa study saja

masa nak kemana2 bersama family aku pasti atau mesti atau selalunya akan jadi org last yang masuk kereta sambil ayah or ibu akan hon2 kereta suruh cepat..
lepas tu aku akan kelam kabut dan mengambil keputusan bersiap dalam kereta saja

kalau exam takyah ckp..tapi aku rasa ini adalah normal
lagi2 ble subjek membaca dan mengingat
mana leh study awal2..nanti lupa balik pon..
(akibat byk sgt makan semut dlm air tanpa disedari mungkin)

tapi masa study last minit tu mesti akan cakap
"lain kali tak boleh mcm ni..lain kali kena study awal sket"*bak kata tim juga*
"lepas ni aku nak byngkan mcm esok adalah exam walaupon sbnanye lagi sebulan"

tapi itu hanyalah omong2 kohsong saje

tapi sbnarnye last minit ok lagi kan..dpd last second..

2 comments:

~tim~ said...

itu adalah ayat wajib every sem ye..
hahaha~~~
kt lihat next sem cmne plak schedule kt..sem ni sungguh tahi~~~

ain bukan alif said...

tim..
we'll see we'll see
(sambil angguk angguk)