Saturday, March 14, 2009

who let the dogs out!

aku lega..
sebab program yang aku join before nih dah habes (National Engineering Conference)
almost 6 bulan kot preparation..
tapi dah last2 minit tu baru bersungguh ar..
biasela tuh..
manada org wat keja tak last minit kat dunia nih ehehe..ke kau ngn aku je?


bersama usherer2 yang mmg tip top



all the participants

akibat daripada program ini (post program efek) most of us (budak2 public relation) macam dah kena drug..sikit2 ngntuk..ngntuk yang tahap tidur 27 jam pon tak cukup..
maybe makanan provided by the caterer ada terselit sedikit ubat tidur?atau mungkin dadah jenis heroine?ke marijuana..tapi dadah mengantukkan ke?ouh maybe ubat batuk cap ibu dan anak je..


then ada gamelan wedding performance kat kaed..




untuk tempahan semasa perkahwinan sila hubungi 012294..tekan2 tak dapat.gila pak kaduk

masih sempat berlakon devil semasa pengantin makan beradab

wuhuu!sekarang aku dah boleh tgk melodi pada hari ahad.

heh macam must watch sgtlah!

4 comments:

~tim~ said...

wow~~
x sangke ko lyn melodi~~
hahaha...

Anonymous said...

oit..gamelan ko maen alat ape??ak dlu ade gak join geng2 gamelan ni..

ain bukan alif said...

tim
sangkakan lah
aku layan je weh pape pon..
iklan pon aku suka tgk..

mr P
aku main saron baron n saron pekin
ko main pe?
kat jepun pon ada gak eh main gamelan?

Anonymous said...

ala ak man kt mlysia dlu..ak maen penerus..kt jepon ni ade kot..tp ak x amek tau haa..