Monday, April 27, 2009

mah suri ram ram ram

malam jumaat lepas aku pegi layan teater mahsuri bersama family dan kazen dan rakan2 adek..


gambar blurry sebab yang amek gamba adalah wan


pengeluar wang ringgit kesayangan



ok..if i were to rate,overall aku nak bagi rating 5 over 10 je..
tu pon kira ok sebab aku bagi markah simpati kat azizah mahzan sebab dia ter over excited huhu..


dia berada di kanan yg paling hujung..memang dia yg paling excited pada waktu itu jadi perlu bagi markah lebih @ simpati


vanida imran masih terbawa-bawa watak mahsuri dengan tersipu2 sopan santun



aku rasa kurang mantap teater ni sebab pelbagai sebab
even orang sebelah aku asek tengok jam dan mendongak2 kepala (tanda malas nk tengok dah)..aku juga terpasang telinga dan terdengar dia cakap boring..

dahla waktu dah habes aku ingat tengah break..
masa dia announce dah habes ramai yang terpinga2..
bukanla tergantung ke apa..
mahsuri sempat la menunjukkan kesucian diri dengan bukti darah putih terkeluar dari bahu (bahu pulak tu!) even darah putih tu tak obvious sangat..(patut buat la memancut mancut macam dalam cerita kill bill huhu)
tapi sepatutnya ada scene lagi yang patut diteaterkan oleh fauziah nawi
teknikal problem pon salah satu faktor aku bagi rating kedekut
ada part2 yang tak dengar pon apa diorang cakap..

tapi itulah teater..
bukan macam drama kat tv yang boleh cut banyak kali kalau tak puas hati
tapi aku just expect more daripada apa yang aku tengok

by the way..teater tu habes je awal (10.30)..tapi kitorang tetap sampai rumah lambat (around 1.30-2.00 camtu tak silap aku)

memang biasa after teater je parents aku akan singgah pasar malam chow kit (sebab memang akan lalu) tuk beli sayur2an yang segar bugar..



tak payah carik dalam gambar maknyah2 buat promotion di sini.ini bukan tempatnya



selalunya sekejap je..tapi kali ni berejam rejam jadinya..

sebab kereta tetiba takde batery..

aish kat sini jugakla kereta nak buat hal takda bateri
masa kat istana budaya tadi taknak pulak!
kalau bateri kereta boleh cas macam bateri henfon takpe gak

aku suruh jumpstart je tapi takkan nak jumpstart ngn orang2 kat chowkit ni..
takut je pape jadi kang lagi parah pulak
so tunggu jela kereta sendre from rumah
itula yang lama menunggu tu..

lihat aku dan mamal sebelum kejadian dan selepas kejadian


sebelum..
masih gembira walau takde apa sangat nak digembirakan



mamal sedang buat aksi "call me!"



okla..aku tunjuk gambar yang retarded jugak





selepas...
tudung pon dah kemana




minah indon jual bakso pon tak macam ni




bila kereta dah start aku masih blur sampai masih mengipas walau dah ada air-cond

kalau tak memang macam dalam sauna keta tuh

3 comments:

~tim~ said...

pergh..seb baek ak x g tgk
x bes rupenye~~huhuhu

saydino said...

next teater kita nak tgk ape weh???
hahahaha

ain si penggemar belacan said...

tim-
tapi leh cuci mata hakhak

saydino-
wah ini semangat yang kita nak haha