Friday, April 24, 2009

new hairdo

faizal tahir rambut pendek!..makin hensem weh..

aku tau dah lapuk..tapi sebab baru dpt update blog jadi nak tules gak pasal dia nih biarpon agaknya sekarang rambut dia dah panjang balik sikit sebanyak setengah inci..


ai ai ain!
(hensem kan?kan?kan?)

ya aku memang peminat faizal tahi eh silap tahir..

satu2nya artis laki malaysia yg aku minat sebanyak 95%..selain zizan nin (70%) dan hans isaac (85%)
mereka masih tidak mampu melawan rasa tertarik aku terhadap joni dep sebanyak 100% dan juga orlando bloom sebanyak 200%

tengok nih..


pergh!

haish cayer aku dengan renungan matanya yang tajam lagi menggoda dan menusuk kalbu lalu menikam jiwa raga rasa gelora..

heh geli je..

sory aku ter carry perasaan syok sendre aku di sini..

sebenarnya nak cerita pasal faizal tahi eh silap tahir berambut pendek je..
tapi sebab taknak rasa bersalah pada orlando bloom (takut dia kecik ati aku tak mention nama n letak gamba dia) maka terpaksala dgn rela hati selit2 sikit cerita pasal dia..

ok.back tu faizal tahi eh tahir..eh dahla tuh..kesian bapak dia.ok2
aku dah lama minat faizal tahir ni sebenarnya..

since dia masuk oiam lagi.
tapi aku tak vote lah..
takda keja aku nk vote
ohoho!baru aku tau!
agaknya sebab aku tak vote la dia tak menang..
kalau tak mesti juara terhebat mengalahkan suki juara ter'lame'
hmm sorry pejal (reka sendre nama timangan)..
kalau tau jadi camni memang aku vote sebanyak satu sms (masih lagi kedekut)

papepon suara dia memang bes kalah anuar zain (aku tak rasa suara anuar zain hebat pon just vokal dia tinggi.ceh pandai lak aku nak mengomen)

sekarang ni aku nk selalu lepak rasta sebab aku dapat tau dia selalu lepak sana..
mana tau jumpa,dia ajak aku berduet ke.. :)

4 comments:

saydino said...

hm..
mcm ada bau masam la..
apa ek?
oh..
br aku tau.ini berita basi

ain bukan alif said...

saydino

hey biarle!

saydino said...

bila agaknya faizal tahir nak ajak aku dating ek???

ain si penggemar belacan said...

sampai ko berjanggut kot..
(maksudnya memang takkan)