Saturday, May 23, 2009

wahwah kucing juga ada zodiac (angkat2 kening)


aku just found out yang kucing juga ada horoscope
jadi kucing2ku sekalian..jom kenali diri masing2
tapi tak perlu percaya sangat..ni for fun je..

chiko n garfil : birthday --> tanggal tiga pulo satu!bulan lapan,dua ribu enam!ye time merdeka..
(ces baru terpikir..patutnya bagi nama diorang mer sekor deka sekor)




August 24 - Septembe
r 22
"take no risks" is this cat's motto. Intelligent thinkers,
Virgo cats
will understand if their owner is out all day.
They are sensuous and
romantic, smells and textures delight them.
They will warm your heart with their thoughtful gestures.
Often shy around strangers at first, they can be enticed
easily out of hiding with a favorite toy.
Scorpio owners complement the Virgo cat's inquistive nature
Gemini owners have an independence that this cat respects
Life Ambition: to be useful








life ambition : to be useful..useful in what way eh chiko n garfil?kalau boleh goreng makan ye la useful


aku auw sebab ain ajar aku pakai tudung


chiko dalam usaha shape kan badan


now..tompok n lembut (nama memang kodi sebab byk sangat kucing chimon produce time tu jadi tak larat nak pikir nama2 bombastic very fantastic)
birthday-----> 2nd january 2007

December 22 - January 20
Unruffled and serene, Capricorn cats are rather timid
with strangers.While they crave affection,
they feel inhibited aboutdemanding it, you need to be
sensitive to their needs.
These felines are the planners of the Zodiac,
they know what they want and devise a way to get it.
Believing that ends justify means they
approach things with extra drive.
They lick noisily and snore loudly
Cancer owners provide the settled existence these cats love
Gemini owners offset the Capricorn cat's tendency to get stuck in a rut
Life Ambition: to get what they want







they lick noisily..ye memang betol di situ..


tomok eh..tompok


lembut..tapi x lembut langsung!paling kasar


4 ekor ni jela yang masih ada di rumah aku..kalau tak semuanya ada 10..
(padanla aku alergic ngn bulu diorang sekarang)


2 comments:

saydino said...

hey.
aku tak sangka garfield pondan
hahahahaha

ain si penggemar belacan said...

ko taula..
dia tu kan memang auw sket banding ngn chiko..