Sunday, January 4, 2009

choc cheesecake with seluar flava

wiken kali ni rumah aku sekali lagi dipenuhi dengan sanak sedara yang memasing suka bikin kecoh lagi2 daniel n mira..
parents aku dah balek haji..
yuhuuu!
dah bebas!

heh sepatutnya time diorang takda la yang bebas
tapi tidak..

rupa2 nya time diorang takda LAGI susah nak buat party liar

heh party liar la sangat



tadi buat marble choc cheesecake berperisa seluar
sebenarnya dari semalam nak buat.tapi sebab aku bersin back to back maksudnya non stop maka hanya kek bantal yang mampu dibuat bak kata maksu

*kek bantal bukan macam keropok bantal yang sedap tu.tapi kek yang dibuat di atas bantal maksudnya aku tido la

sedap kan mamal?
sungguh rugi makngah n maksu n paksu balik awal

heh padahal aku yang lambat sangat nak start buat
kesian makngah..dia cakap kat mamal
"huh,mama dah balek baru nak buat"
hee sory makngah..
mamal dah tau buat tu,nanti balek rumah makngah mesti dia buat pnye

oklah..besok nak balek u
yeay!takyah balek ahad
bes sikit jadual for this sem
sebab hari2 kelas kul 11.30
so balek hari isnin pukul 11 la jawabnya

sebenarnya azam aku setiap kali masuk sem baru nak datang awal ke kelas..
tapi harapan je la~

p/s : sebab aku suka baking,aku bakal buat satu blog khas untuk baking saja


p/ss : anda tak perlu tertanya-tanya kenapa kek ini berperisa seluar

3 comments:

trailsshoppers said...

Hi :)
bloghopping here

may u have prosperous 2009 year!
status update:
Cocoaland CNY Warehouse Sales 2009: 9 - 18 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2009/01/cocoaland-cny-warehouse-sales-2009-9-18.html

Times Warehouse Books Clearance: 8 Jan-18 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2009/01/times-warehouse-books-clearance-8-jan.html

Organic Warehouse Sale up to 70%: 9 Jan-11 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2008/12/organic-warehouse-sale-up-to-70-9-jan.html


FOTO MIAMI DIGITAL GADGET WAREHOUSE SALES 2009: 8 Jan-11 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2008/12/foto-miami-digital-gadget-warehouse.html

saydino said...

sedap je perisa seluar...esp yg belum basuh,kan??

ain bukan alif said...

trailsshoppers : aish mentang2 aku suka sale..thanx tho

saydino : heh tulah..penambah perisa