Monday, February 9, 2009

taste orang tua

aku baru beli beg
beg tu coklet in kaler
nuraini kata tak cantik macam beg orang tua
tapi aku tak endahkan komen dia sebab taste nuraini tu memang opposite tul ngn aku
so aku beli je jugak

balik tu adik aku teha tengok beg aku
dia pon cakap cam orang tua punya beg lagi2 kalernya

ces adakah aku memang bertaste org tua

tapi nenek tak pakai beg camni pon!



awet muda je nampak


tak kesah la beg tua pon asalkan boleh muat holga aku

5 comments:

Anonymous said...

ko mmg da tua pn..huhuhu.....

ain bukan alif said...

literally..tapi sebenarnya ko lagi nampak tua sebab ko dah tng haha

saydino said...

hahaha.kau taste org ta i told u kan??
hahahahaha.
weh,ni ke online shopping kita?

yoyoe said...

hoi2!
ni ke beg nye..xpe, vintage gitu
it's so in now! :P

wey intnet utp ni cm haram gileee
ni pn seb baik aku dpt bkk blog ko ni

ain bukan alif said...

saydino
takpelah..maknanye aku sehati sejiwa ngn nenek..
like nenek like cucu
btw,ni adalah offline shopping..

yoyoe
uia pon sama je!