Wednesday, February 25, 2009

ditepung telur

dah lama jugak eh aku tak tulis blog..
nampaknya masa mencemburui kite la..

ok ni aku nak update sikit dgn citer2 yang dah basi
tapi takpe..masih boleh telan

haritu 2 feb aku gi training gamelan as usual every monday malam
lepastu sumi ckp ada meeting nec (national engineering conference) pulak kat blok engin
so after habes training aku pegi la meeting tu pulak

tapi sampai2 kat tempat meeting diorg ckp dah habes dah meeting
pastu diorg tetiba nak tukar venue pulak
pegi kat audi a
aku dah "ape keling sangat ni"
so aku just assume sumi nak guna internet sebab nak tunjuk webpage nec
(kat audi a boleh guna tenet)

sekali bila sampai kat bawah kat tempat audi a tu
tetiba sumi bwk kek fevret aku n anum--->choc indulgence secret recipe sambil yang lain tersengeh2
OK..rupa2 nya suprise party kecil-kecilan tuk bday aku n anum yg dekat2--(anum 3 feb,aku 4 feb)
mmg jadila suprisenya sebab aku tak bajet langsung meeting tersebut adalah suprise party..
nice job!

okla..mari kita layan gamba je


suprise! suprise!



22 tahun dah aku??

dapat kad besar taktau nak bahagi macamane dgn anum.adakah perlu potong 2?


di sini segalanya bermula

p/s: plz fokus kat org baju biru bermuka evil dgn niat paling jahat kat belakang tuh..tak leh bla btol



tgh syok2 baca kad kuat2 kena tepung.tak sempat campak kad


makan bersuap-suapan

kamera turut dicemari tepung bukan malaysia tiba2 bersalji

dia kumpul suma tepung atas lantai..

(dia kata dia berhati murni nak buang dlm tong sampah) tapi..

dia tuang atas kepala aku!

para-para penyerang tepung dan telur bersiri.sila jauhkan dari mrk masa bday



tepung + telur = ain goreng tepung


pastu pandai2 la bersihkan sendre ye

walaupon begitu..pagi sok nye bau telur tetap meresap ke segenap ruang legar audi a..huhu



next..


ni masa celebrate ngn kwn2 lagi..




tgk aku sedang kaver perut



last but not least..ngn fam kat saloma bistro..saloma bistro sriyesly tak sedap pon food nye..aku bagi rating 1 out of 10!


terpaksa buat muka maria tunku sabri yang berlagak sedap wpon sebenarnya tak



all in all..aku dah 22 thn!plz jangan sesapa ingat aku form3 ke form 4 lagi..gigi belakang aku pon dah nak tumbuh..alaa maknanya aku dah takleh meninggi!



p/s: puteri gunung ledang the musical adalah superb!


muka tak sedar diri esok pagi ada exam mid term

3 comments:

~tim~ said...

~hantu tepung~

afuan16 said...

oooo...saudari nya b'day 4feb...setelah sekian lama kita tidak berhubung..ia bisa bikin saya terlupa, maklumlah fitrah dan karma hidup seseorang yg bernama insan..memang pelupa sifat tabie nya..apa tah lagi insan yg lemah seperti diri ini yg selalu terlupa,dilupai dan melupai..bukan sengaja niat di lubuk sanubariku untuk melupakan dan membiarkan ingatan ini terlepas ke awan dania bisa tiupan sepoi2 bahasa angin lalu...mungkin diri ini selalu termakan semut atau kari berapi kepala ikan yg emperikal buktinya mampu menusuk arakian melemahkan struktur penyimpan memori otak ini...namun, di blog saudari ini, kiranya elok dikesempatan ini kutitipkan ucapan hepy b'day ya ain...may ALLAH bless u always...hepy 4ever and kita enjoyyyyyyyyy....hahahahaha,den mmg skema

ain bukan alif said...

tim..
tulapasal

afuan16..
aish dah almost sebulan baru nak wish..thanx btw..