Thursday, December 11, 2008

giga sale

mega sale datang kembali!!!
(baca gaya iklan kat tv)

sebenarnya aku tak excited sangat pon mega sale ni..
dulu2 yela..
semangat je nak gi mall2 kalau mega sale..
shopping benda yang dah ada..

ibu cakap takyah caya la sale2 ni..
sebenarnya org kedai ni naikkan harga..
den cakap ada offer..
padahal bile tambah tolak harga die sama je time tak sale..

betol jugak la cakap ibu tu..
sbb aku ada tengok baju radioactive yang harga tak munasabah..
tapi konon sale gile..
jadila harga yang munasabah..
padahal memang standard baju tu harga macam tu..
hey promoter!ingat aku tak tau la taktik kau yang murahan tu!
(tapi sebenarnya beli jugak)

tula walaupun dah tau camtu..
tapi suke gak beli time sale..
maybe tak semua barang yg dibuat camtu..
lagipon syok shopping bile tengok ada flyers2 merah kat atas rak baju tu tunjuk sale up to 70%
tak 70%..1% pon jadila..

macam ni..



macam tak ikhlas je nak bagi sale


haha dahla tules seriusly cheaper!
yee memang cheapest la!

tapi skarang ni aku dah bosan sikit pegi shopping mall ni..
(maybe lepas kes gelang patah klcc?fobia mungkin?tataula..)
sebab aku lagi suka pegi tempat2 mcm zoo ke..(sebab tula diajak 3x kot)
air terjun ke..laut2 ke..akuaria ke..gallery petronas ke..

ada apa dengan shopping mall?

bazir duit je!

wah!padahal sok nak kuar pegi one world..(one utama)

4 comments:

aShA said...

acecece, ain konon x shopaholic..
x caye lgsg ;p
hehehe..

FaRaHaINa said...

heh betol ape..mana ada shopaholic..
ain seorang yang suka berjimat cermat huhu

puteridiaz said...

heee...che' sukaaaa yang hang tulis ni...

ain bukan alif said...

puteridiaz : hang sukaa? oo mesti sebab hang pon beli baju radioactive tu kan? :P