Sunday, December 21, 2008

kesengalan di habes cuti

sengal la aku nih


aku tengah syok2 tengok prison break

sambil tu mesej la ngn anum gitau dia aku terharu t-bag nanges sebab bellick mati

den antara msg2 ngn anum tu dia tanya.."sok balik kul brapa?"

aku..haaa???

besok ke balek uia?
(cepat2 aku cek website uia)
memang betol...besok!

kenapa aku mati-matian ingat habes cuti 23hb??

dari awal cuti sampai la tadi ni aku duk canang2 kat orang aku cuti sampai 23hb






ngok la






sebenarnya aku pelik gak sebab 23 hari selasa
jarang orang habes cuti hari selasa
selalu mesti hari ahad kan

dahla aku dah plan nak gi the curve besoookkk!!!

waa..hampeh100x

satu hapak pon tak prepare lagi!



p/s:masih terpikir2 kenapa aku ingat cuti sampai 23hb..

2 comments:

aShA said...

hahaha, cian nye die kene balek sekola
saba yep ain
aku pon turut pelik nape balik selase..
uia sguhh pelik,
patut biar je cuti sampai new year
hahaha

ain bukan alif said...

betol betol betol!
patut bagi je cuti sampai new year..
alang2..